Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Få ut det mesta av din bil

Att diagnostisera motorproblem har genomgått betydande förändringar de senaste åren med framsteg inom fordonsstyrningssystem. På Svedala Motormekano integrerar vi avancerad teknik och expertanalytiska färdigheter för att erbjuda en pålitlig motordiagnostikservice som håller din bil i toppskick.

Direkt Kommunikation med Datorn Ombord: Vår verkstad använder de senaste teknikerna för att direkt kommunicera med din bils inbyggda ledningssystem. Genom att ställa frågor till datorn om prestandadata kan vi avslöja eventuella motorproblem och erbjuda en snabb och effektiv lösning.

Välj oss när din bil strular och få tillgång till Boschs avancerade teknik och expertis som säkerställer att din bil är i de bästa händerna. Kontakta oss idag för att boka diagnostik av din bil och låt oss optimera din bils prestanda på ett effektivt och pålitligt sätt.

Bildiagnostisk kontroll

Felsökning med den senaste diagnostiska utrustningen

Justering för optimal prestanda och emissioner

För alla vanliga fordon och motorstyrningssystem

Tekniker utbildade på avancerad nivå

Bra att veta

Vad kan en bildiagnostisk kontroll berätta för dig?

Den diagnostiska utrustning som vi använder kan hantera nästan alla moderna fordon. Dess förmåga att kommunicera på olika språk för motorstyrningssystem och att extrahera detaljerad diagnostisk information är oöverträffad.

Vår biltillståndsdiagnostik är särskilt värdefull för att undersöka förbränningsproblem i motorer. Förbränningsprocessen är komplex, med olika faktorer som påverkar dess effektivitet. Lyckligtvis övervakar och loggar moderna motorstyrningssystem data från återkopplingsenheter i hela fordonet, vilket gör att våra kunniga tekniker kan analysera informationen och förstå eventuella svårigheter som fordonet kan ha.

Dessutom utvärderar vår diagnostiska kontroll även prestandan hos andra komponenter, inklusive säkerhetskritiska komponenter som bromsar. Denna omfattande utvärdering säkerställer en grundlig undersökning av ditt fordon övergripande prestanda.

När bör jag begära en bildiagnostisk kontroll?

Många av problemen som undersöks i en bildiagnostisk kontroll av oss upptäcks först av kunden när en varningslampa och ett meddelande visas på en datorskärm i fordonet. Generellt sett är dessa meddelanden inte särskilt hjälpsamma. De kan innehålla en felkod, men det kommer inte nödvändigtvis att vara meningsfullt för en icke-expert. Även för en expert är det bara en utgångspunkt för undersökning av problemets verkliga natur.

Oavsett om du har observerat indikationer på ett problem i bilen eller lagt märke till något annat symptom på ett misstänkt motorfel, kommer vår tekniker att ansluta ditt fordon till diagnostikutrustningen och börja gå igenom relevant data. Genom att använda sin avancerade utbildning och erfarenhet vet de vilka detaljerade områden som ska undersökas och vilka mönster som kan förväntas under normala och onormala omständigheter.

Behöver du en bildiagnostisk kontroll?

Du kan boka din diagnostiska kontroll med oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att ge dig en motsvarande servicenivå som tillverkaren baserat på din bilens ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.