Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

På Svedala Motormekano kan vi erbjuda en komplett palett av elektrisk och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

En enkel batterikontroll från oss hjälper dig att undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Vårt erfarna team av mekaniker är specialiserat på bromsdiagnostik, reparation och underhåll för att säkerställa att ditt fordon har en optimal bromsfunktion. Vi genomför noggranna kontroller av bromsbelägg, skivor, slangar och vätskor för att identifiera eventuella problem och förebygga potentiella fel.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att du förlorar garantier från tillverkaren. Gäller även för nya fordon.

AC-Service

Dra nytta av regelbunden AC-service hos oss på Svedala Motormekano. Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem.

Professionell hälsokontroll

Försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick. Snabbt, noggrant och till ett rimligt pris kommer vi noggrant att undersöka den vid en hälsokontroll.

Däckservice

Däckhotell

Förvara dina däck på ett säkert och pålitligt sätt med Svedala Motormekano AB. Vi är här för att göra ditt liv på vägarna tryggare och bekvämare. Kontakta oss idag för att boka ditt däckhotell eller om du har några frågor

Däckmontering

När du ber oss på Svedala Motormekano att serva dina däck får du mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Våra systemspecialister använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Ett olje- och filterbyte kan verka som en rutinservice, men att be oss om det har några stora fördelar.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Att lämna in din bil för lampkontroll och justering är en investering i säkerhet, efterlevnad av lagar och långsiktig hållbarhet för både din bil och andra på vägen. En professionell verkstad som Svedala Motormekano kan säkerställa att dina lampor är i optimalt skick för att ge dig en trygg och problemfri körupplevelse.

Bilreparation och service

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör i Svedala.

Bilservice

Vi erbjuder professionell service och underhållsarbeten utan att du förlorar tillverkargarantin.