Däckhotell

Förvara dina däck på ett säkert och pålitligt sätt med Svedala Motormekano AB. Vi är här för att göra ditt liv på vägarna tryggare och bekvämare. Kontakta oss idag för att boka ditt däckhotell eller om du har några frågor

Få ut det mesta av din bil

Välkommen till Svedala Motormekano AB, din pålitliga partner när det gäller däckhotell i Svedala. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa däckhotelltjänster som skyddar och förlänger livslängden på dina däck samtidigt som vi garanterar säkerheten på vägarna.

Däckmontering

Råd om däckval och placering

Säker förvaring under alla årstider.

Tryckkontroller och påfyllning.

Bra att veta

Varför välja oss som däckhotell?

Svedala Motormekano AB erbjuder ett förstklassigt däckhotell som är det optimala valet för fordonsägare i Svedala.

vår förvaringsanläggning erbjuder dina däck en kontrollerad miljö med rätt temperatur och luftfuktighet. Genom att undvika extrema väderförhållanden förlängs däckens livslängd avsevärt, vilket sparar dig pengar på lång sikt.

Att använda vårt däckhotell sparar tid och ansträngning. Du behöver inte längre själv byta och förvara dina däck hemma. Vi tar hand om förvaringen och, vid behov, även monteringen, vilket ger dig mer fritid.

Vi har koll på när du behöver byta däck

Som en del av vår däckhotellservice erbjuder vi en professionell bedömning av däckens skick med hjälp av däckmätare. Detta inkluderar noggrann kontroll av mönsterdjupet enligt officiella riktlinjer.

Vi inspekterar dina däck och om vi upptäcker hål, sprickor, bula eller föremål som fastnat i gummit, kontaktar vi dig inför nästa byte!

Vi finns här för att säkerställa att dina däck är i optimalt skick när du väljer vår däckhotellservice.

Fördelar med montering av vinterdäck

Många byter däck efter säsong av goda skäl. I Sverige är det ett lagkrav att ha vinterdäck under vintermånaderna. Men det handlar inte bara om mönsterdjupet för snö. Olika gummiblandningar används för vinter- och sommardäck, vilket ger optimalt grepp vid specifika temperaturintervaller. Genom att använda vinterdäck, oavsett snö, får du bättre hantering. På sommaren, genom att byta till däck med ”sommargummi” och mönster säkerställer du en smidig och bränsleeffektiv körning.

Prata med oss om att montera vinterdäck, och vi kommer att rekommendera högkvalitativa alternativ med den officiella snöflingan på däcksidan. Vi erbjuder också bekväm däckförvaring för de däck du tar av från din bil. Håll dig säker och njut av fördelarna med säsongsbetonade däckbyten.

Är det dags för byte?

Du kan boka tid för däckbyte hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att ge dig en motsvarande service på tillverkarnivå baserat på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.